Reparatie is vaak noodzakelijk als het onderhoud langere tijd wordt uitgesteld. Met goed onderhoud zijn de meeste plotselinge storingen die een reparatie noodzakelijk maken te voorkomen.

Voorkom reparatie door tijdig onderhoud is het devies van KlusServiceBoxtel.

 

Denkt u hierbij aan:
  • Vervangen van lampen van buitenverlichting in het najaar zodat je dat niet in de sneeuw hoeft te gaan doen. Denk ook eens aan het vervangen van veel gebruikte lichtpunten door LED lampen.
  • Controle van verwarming en vervanging van die thermostaat kraan die laatst werd stuk gestoten. Of vervang die oude radiatorkranen eens door thermostaat kranen dat bespaard veel gas.
  • Dat lekkende kraanleertje even vervangen voorkomt waterverlies maar ook veel slijtage aan de kraan die veel te strak wordt dichtgedraaid en straks helemaal vervangen moet worden.
  • Die afvoer die bijna dicht zit is veel sneller weer open als wachten totdat er niets meer doorheen gaat, ook dat blad in die hoge dakgoot kun je er beter uithalen voordat het water over de rand gaat bij een forse regenbui.

 Wij onderhouden en repareren voor U

► Verwarming en waterleiding

Reparatie van lekken, bijvullen van ketels vervangen kranen en radiatoren of het extra aansluiten van een radiator aanleggen van extra tappunt of verplaatsen daarvan maar ook het ophangen van die handige haspel voor in de tuin.

► Dakwerken

Reparatie van lekken, inwerken van loodslab voor waterkering vervangen dakpannen en dakleer.

► Afvoeren

Ontstoppen van de gootsteen, aanleg afvoer voor een droogtrommel of verplaatsen maar ook schoonmaken van dak en dakgoot.

► Diversen

Hang en sluitwerk, scheuren, kozijn of deur reparatie enz.

 

Afvalmateriaal.

Wij verzorgen desgewenst  ook de afvoer van afvalmateriaal. Gemak dient de mens en is bij ons voordelig geprijsd, waarom zou u het dan nog zelf doen ?

                    

 ► Algemene offerte aanvraag.

Xhammer icon  Xdakraam icon  Xriolering icon  Xtang icon  Xshower icon  Xstekker icon  Xloodgieten icon  Xtoilet icon  Xtegels icon  Xdeurenafhangen icon  Xkwast icon  Xkast icon  Xschuifdeur icon