Grote klussen vragen een gedegen voorbereiding. Neem nu als voorbeeld: Een slaapkamer renovatie lijkt eenvoudig maar kan veel vakgebieden beslaan. Zo zouden de timmerman (plafond vervangen), de elektricien (lampen verhangen en stopcontacten bijplaatsen) de loodgieter (kapotte wastafel vervangen) en de schilder (scan op de muren plakken, sausen en schilderen) nodig zijn.

 

Uitgebreid traject

Hoe pak je dit aan, waar begin je en wanneer gaat het eindigen? Eerst de stopcontacten  verplaatsen of eerst het plafond verwijderen? Een dergelijke klus kan voelen als onderaan een grote berg staan die je gaat beklimmen.

Ik kan u helpen in het faseren van de etappes, het voorbereiden en het begeleiden tijdens de klim. Dit kan met mijn email begeleiding gedurende de hele klus. Buiten de email begeleiding zou ik ook samen met u, ter plaatse, het werk of de problemen kunnen opnemen en doorspreken. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden

 

Het traject kan er als volgt uit zien:

  • U neemt contact met mij op per email en beschrijft de klus die u wilt gaan uitvoeren. Eventueel voegt u foto's  bij ter verduidelijking.
  • We maken een plan. Welke gereedschappen heeft u nodig? Wat doet u zelf en wat laat u doen? Hoe ziet de planning er uit?
  • U gaat aan de slag, ik sta u bij met raad.
  • De klus is klaar, u steekt de vlag uit en u bent hopelijk tevreden met uw inzet.

 

Eenmalige vraag

Natuurlijk kan het zo zijn dat u prima in staat bent uw klus zelf te plannen en de juiste materialen te verzamelen.

Toch loopt u tegen een probleem op. Het kan zijn dat het u ontbeert aan inzicht, technische kennis, het juiste gereedschap

  • Kunt u echter niet overslaan, uw verzoek moet u wel aan mij kenbaar maken in het contactformulier.

 

Kosten

Het uitgebreide begeleidingstraject bevat maximaal tien email antwoorden en kost € 150,00 inclusief BTW.

Een eenmalig vraag bevat één email antwoord en eventueel één email ter verduidelijking. Kosten € 20,00 inclusief BTW.

Na afsluiting van het begeleidingstraject of beantwoording van uw eenmalige vraag ontvangt u een factuur per email.

 

Reactietijd

Binnen 24 uur heeft u uw reactie op werkdagen. Het is zo dat ik in ieder geval 's avonds mijn email open.

Als u dus aan het einde van de middag een verzoek stuurt kan ik snel een reactie geven. Daarnaast houdt werken voor mij soms ook in dat ik een offerte aan het maken ben. In die gevallen kan ik overdag ook een reactie geven.

 

KSB9

 

Xhammer icon  Xdakraam icon  Xriolering icon  Xtang icon  Xshower icon  Xstekker icon  Xloodgieten icon  Xtoilet icon  Xtegels icon  Xdeurenafhangen icon  Xkwast icon  Xkast icon  Xschuifdeur icon