Er is de bedoeling dat deze website op een eenvoudige en eenduidige manier te gebruiken is. Tegelijkertijd hebben we veel functionaliteit willen inbouwen en dat zijn tegenstrijdige eisen. Een paar regels uitleg voor wat algemene functies vind U hier.

Menu's

Via het hoofdmenu met de uitrol submenu's (pull-down) kunt U overal komen en alles te zien krijgen. In vrijwel elk artikel wat U op deze manier te zien krijgt vind U knoppen om meer inhoud te bekijken. Daarnaast is er ook nog een topmenu met icons, een bottommenu waar het hoofdmenu uitgeklapt is, een submenu  onder de hoofdpagina, iconmenu links van de hoofdpagina  en heel veel links om het U gemakkelijk te maken. Alle inhoud is op meerdere manieren bereikbaar U hoeft dus geen vaste weg te kiezen maar kunt U eigen weg kiezen.

Pagina terug

Ook vind U vaak een knop  ◄Terug  waarmee het mogelijk is om een stap terug te doen zoals je dat ook via de browser kunt. Je kunt de browser  met F11 in fullscreen weergave zetten en dan zonder browser toch prima navigeren op deze website. Ook is linksboven een ◄  (terug) knop voorzien.

Probeer het maar eens met de knop F11 op je toetsenbord kun je naar fullscreen omschakelen ook als je vanuit een klein window start. Door F11 nogmaals in te drukken kom je weer netjes terug in de oude situatie .

Foto's

Een klik op een foto heeft vrijwel altijd tot gevolg dat je een uitvergroting te zien krijgt en dan kunt bladeren door alle foto's van het artikel of van de module. Een klik met de muis op de   X  knop of een klik buiten de mediabox brengt je terug waar je was.

Video

In sommige artikelen kun je ook een videofilmpje bekijken. Als je dit filmpje bekeken hebt en afsluit kom je gewoon weer op deze website terug. Je eindigt dus niet ergens op een video website.

Links

Sommige links openen een mediabox waarin je de inhoud van een andere website kunt bekijken, ook hier geldt dat je na het sluiten van deze mediabox terug komt op deze website.

Categorie

Alle artikelen staan in diverse categorieën (Mappen in Windows) je kunt in een blogvorm van enkele categorieën simpel alle titels en inleidingen van de artikelen bekijken via een klik op de titel of de knop  ►Lees Meer  krijg je de gehele inhoud van het artikel te zien.

Zoeken

Zoeken ....  

Geef een woord of een aantal woorden in en klik op enter of op  , je krijgt een lijst van artikelen met een stukje inhoud waarin je zoekterm is gevonden, daarna kun je doorklikken

Mobiel

Als je deze website opent op een tablet of een mobiele telefoon dan zal de lay-out en de menustructuur worden aangepast aan de scherm afmetingen. Ook als je de website op een grote monitor in een klein window opent krijg je de tablet of de telefoon lay-out afhankelijk van je window afmetingen.

Voorkeuren

Rechtsboven naast het zoeken venster vind U een klein instel logo waarmee je de kleur van de website kunt kiezen [Blauw|Groen|Cyaan|Rood|Roze|Oranje]. Standaard is [Blauw].

Verder heeft elke browser een functie waarmee U de weergave op het scherm kunt zoomen, dit effect is anders dan alleen de tekstgrootte instellen, via de browser wordt alles groter of kleiner. De stapgrootte is afhankelijk van de gebruikte browser!!

MetCtrl en + | Ctrl en - | Ctrl en 0  wordt alles: Groter|Kleiner|Standaard ingesteld.

 

Xhammer icon  Xdakraam icon  Xriolering icon  Xtang icon  Xshower icon  Xstekker icon  Xloodgieten icon  Xtoilet icon  Xtegels icon  Xdeurenafhangen icon  Xkwast icon  Xkast icon  Xschuifdeur icon