Hier de voorbehouden voor Copyright © KlusServiceBoxtel

Kopieren

Alle rechten zijn voorbehouden dat wil feitelijk zeggen dat U zonder voorafgaande schriftelijke toestemming niets mag kopieren van deze website om het voor een commercieel belang te gebruiken. Daarmee is dus feitelijk ook gezegd dat kopiëren voor persoonlijke doeleinden wel is toegestaan.

Om het met officiële termen te zeggen kopiëren van inhoud is expliciet verboden  en kopieren voor particulier persoonlijk gebruik is impliciet toegestaan.

Linken

Ook het linken naar de inhoud is niet toegestaan ook het delen van de inhoud van de website is niet toegestaan. Voor een aantal artikelen is een Twitter en Facebook knop voorzien die mag natuurlijk gebruikt worden waar hij voor bedoeld is.

Downloaden

Op diverse plaatsen op deze website kunt U documenten in een pdf formaat downloaden. Die documenten mag U ook uitsluitend voor eigen gebruik bekijken en uitprinten.

Beveiliging

Er is op deze site een kopieer beveiliging geïnstalleerd die het simpel kopieren van de inhoud tegengaat. Alles wat op internet zichtbaar kan worden gemaakt is helaas met de nodige moeite ook te kopiëren. Om die reden staan er ook geen foto's met hoge resolutie op deze website als U die wel zou willen hebben neem dan eventueel contact met ons op voor overleg.

.

 

Xhammer icon  Xdakraam icon  Xriolering icon  Xtang icon  Xshower icon  Xstekker icon  Xloodgieten icon  Xtoilet icon  Xtegels icon  Xdeurenafhangen icon  Xkwast icon  Xkast icon  Xschuifdeur icon