KlusServiceBoxtel is een flexibel en modern bedrijf waarbij kwaliteit en een eerlijke prijs hoog in het vaandel staan.  Als betrouwbare partner staan we gereed om Uw klus in en rond huis snel en vakkundig te klaren.

Wat doen we

Onderhoud en reparatie aan woningen, winkels en bedrijfsgebouwen. Onze specialisatie is er op gericht om alle klussen aan te kunnen zoals elektra, verwarming, waterleiding, riool, berging, tuin, bestrating, terras enz. Mocht het onverwacht erg complex worden dan lossen we dat op door een specialist te raadplegen of in te schakelen.

De opdrachtgever bepaalt. We reageren alert, communiceren en handelen direct.

Specialiteiten

Het plaatsen en vervangen van kozijnen is bij ons in goede handen we zijn hierin de goedkoopste in de regio.
Wij bieden via BouwBedrijfBoxtel de bouwservice aan waar u zelfs terecht kunt voor de grotere bouwwerkzaamheden.

Wij verzorgen desgewenst bij werkzaamheden de afvoer van rest- en afvalmaterialen.

Kwaliteit.

Om de kwaliteit van de diensten te waarborgen, dient vooruit gekeken te worden. Dit zijn voorwaarden voor een soepel en efficiënt verlopend bouwproces. De bouw verandert immers doorlopend: nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen en andere inzichten. Binnen de bouw is KlusServiceBoxtel zeer goed in staat om oude bouwmethodes en nieuwe bouwtechnieken naadloos toe te passen.

Offerte.

Wilt u meer weten of wilt u een prijsopgave, maak dan een geheel vrijblijvende afspraak of gebruik het contactformulier even.

Xhammer icon  Xdakraam icon  Xriolering icon  Xtang icon  Xshower icon  Xstekker icon  Xloodgieten icon  Xtoilet icon  Xtegels icon  Xdeurenafhangen icon  Xkwast icon  Xkast icon  Xschuifdeur icon