U kunt inloggen op deze website als U zich heeft aangemeld als gebruiker.

U kunt dan meer zaken downloaden een uitgebreide nieuwsbrief instellen.

U kunt dan ook reageren op artikelen op de website..

Natuurlijk kunt U altijd Uw gegevens bekijken en wijzigen en Uw wachtwoord en gebruikersnaam opvragen mocht U die ooit vergeten zijn.

Al aangemeld gebruik Uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen

► Aanmelden bij KlusServiceBoxtel

► Inloggen als U al aangemeld bent

Gebruikersnaam vergeten ?

Wachtwoord vergeten ?

Profiel aanpassen ?

Na aanmelden wordt er naar het opgegeven e-mail adres een mail verstuurt met een link om Uw account te activeren daarna kunt U pas inloggen.

 

KlusServiceBoxtel is gevestigd op de:  Kempseweg 11,  5281TH BOXTEL.

U kunt inzoomen, uitzoomen en overschakelen naar streetview of satelliet weergaven als U wenst.

 

tel icon64 013 591 2993

 

tel mobiel 64 0642 478 842

Hier de voorbehouden voor Copyright © KlusServiceBoxtel

Kopieren

Alle rechten zijn voorbehouden dat wil feitelijk zeggen dat U zonder voorafgaande schriftelijke toestemming niets mag kopieren van deze website om het voor een commercieel belang te gebruiken. Daarmee is dus feitelijk ook gezegd dat kopiëren voor persoonlijke doeleinden wel is toegestaan.

Om het met officiële termen te zeggen kopiëren van inhoud is expliciet verboden  en kopieren voor particulier persoonlijk gebruik is impliciet toegestaan.

Linken

Ook het linken naar de inhoud is niet toegestaan ook het delen van de inhoud van de website is niet toegestaan. Voor een aantal artikelen is een Twitter en Facebook knop voorzien die mag natuurlijk gebruikt worden waar hij voor bedoeld is.

Downloaden

Op diverse plaatsen op deze website kunt U documenten in een pdf formaat downloaden. Die documenten mag U ook uitsluitend voor eigen gebruik bekijken en uitprinten.

Beveiliging

Er is op deze site een kopieer beveiliging geïnstalleerd die het simpel kopieren van de inhoud tegengaat. Alles wat op internet zichtbaar kan worden gemaakt is helaas met de nodige moeite ook te kopiëren. Om die reden staan er ook geen foto's met hoge resolutie op deze website als U die wel zou willen hebben neem dan eventueel contact met ons op voor overleg.

.

 

Er is de bedoeling dat deze website op een eenvoudige en eenduidige manier te gebruiken is. Tegelijkertijd hebben we veel functionaliteit willen inbouwen en dat zijn tegenstrijdige eisen. Een paar regels uitleg voor wat algemene functies vind U hier.

Menu's

Via het hoofdmenu met de uitrol submenu's (pull-down) kunt U overal komen en alles te zien krijgen. In vrijwel elk artikel wat U op deze manier te zien krijgt vind U knoppen om meer inhoud te bekijken. Daarnaast is er ook nog een topmenu met icons, een bottommenu waar het hoofdmenu uitgeklapt is, een submenu  onder de hoofdpagina, iconmenu links van de hoofdpagina  en heel veel links om het U gemakkelijk te maken. Alle inhoud is op meerdere manieren bereikbaar U hoeft dus geen vaste weg te kiezen maar kunt U eigen weg kiezen.

Pagina terug

Ook vind U vaak een knop  ◄Terug  waarmee het mogelijk is om een stap terug te doen zoals je dat ook via de browser kunt. Je kunt de browser  met F11 in fullscreen weergave zetten en dan zonder browser toch prima navigeren op deze website. Ook is linksboven een ◄  (terug) knop voorzien.

Probeer het maar eens met de knop F11 op je toetsenbord kun je naar fullscreen omschakelen ook als je vanuit een klein window start. Door F11 nogmaals in te drukken kom je weer netjes terug in de oude situatie .

Foto's

Een klik op een foto heeft vrijwel altijd tot gevolg dat je een uitvergroting te zien krijgt en dan kunt bladeren door alle foto's van het artikel of van de module. Een klik met de muis op de   X  knop of een klik buiten de mediabox brengt je terug waar je was.

Video

In sommige artikelen kun je ook een videofilmpje bekijken. Als je dit filmpje bekeken hebt en afsluit kom je gewoon weer op deze website terug. Je eindigt dus niet ergens op een video website.

Links

Sommige links openen een mediabox waarin je de inhoud van een andere website kunt bekijken, ook hier geldt dat je na het sluiten van deze mediabox terug komt op deze website.

Categorie

Alle artikelen staan in diverse categorieën (Mappen in Windows) je kunt in een blogvorm van enkele categorieën simpel alle titels en inleidingen van de artikelen bekijken via een klik op de titel of de knop  ►Lees Meer  krijg je de gehele inhoud van het artikel te zien.

Zoeken

Zoeken ....  

Geef een woord of een aantal woorden in en klik op enter of op  , je krijgt een lijst van artikelen met een stukje inhoud waarin je zoekterm is gevonden, daarna kun je doorklikken

Mobiel

Als je deze website opent op een tablet of een mobiele telefoon dan zal de lay-out en de menustructuur worden aangepast aan de scherm afmetingen. Ook als je de website op een grote monitor in een klein window opent krijg je de tablet of de telefoon lay-out afhankelijk van je window afmetingen.

Voorkeuren

Rechtsboven naast het zoeken venster vind U een klein instel logo waarmee je de kleur van de website kunt kiezen [Blauw|Groen|Cyaan|Rood|Roze|Oranje]. Standaard is [Blauw].

Verder heeft elke browser een functie waarmee U de weergave op het scherm kunt zoomen, dit effect is anders dan alleen de tekstgrootte instellen, via de browser wordt alles groter of kleiner. De stapgrootte is afhankelijk van de gebruikte browser!!

MetCtrl en + | Ctrl en - | Ctrl en 0  wordt alles: Groter|Kleiner|Standaard ingesteld.

 

Help andere en deel Uw ervaringen met KlusServiceBoxtel door even een recensie in te vullen.

De door U geschreven recensie wordt binnen enkele uren zichtbaar op deze site zodra deze is verwerkt.

► Schrijf zelf een recensie met Uw ervaringen.

► Bekijk de al eerder gegeven recensies.

► Korte enquête over de website zelf.

Recensies via algemene websites

Ook op de kluswebsite kunt U een recensie geven over KlusServiceBoxtel. Klik op het plaatje hieronder om die recensies te bekijken.

 

 

adres icon64 Lindeakkers 28,   
tel icon64 013 591 2993   
email icon64

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5091RH  OOSTELBEERS 06 42 478 842

 

 

Of stuur ons even een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij voorbaat dank.

 

Xhammer icon  Xdakraam icon  Xriolering icon  Xtang icon  Xshower icon  Xstekker icon  Xloodgieten icon  Xtoilet icon  Xtegels icon  Xdeurenafhangen icon  Xkwast icon  Xkast icon  Xschuifdeur icon